М'ясо

Свинячий ошийок, приготовлений в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Свиняча вирізка, приготовлена в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Куряче філе, приготоване в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Фарш із баранини, приготовлене в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Фарш із телятини з кільцями баклажанів, приготовлений в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Фарш із м'яса телятини з печерицями, приготовлений в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Фарш із м'яса індички з сиром, приготовлений в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Каре свинини (м'ясо на кісточці), приготовлене в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Каре телятини (м'ясо на кісточці), приготовлене в традиційній грузинській печі – тоне.Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Каре баранини (м'ясо на кісточці), приготовлене в традиційній грузинській печі – тоне. Страва продається порціями! Ціна вказана за 1 порцію (200 г).

Люля-кебаб із баранини, шашлик із курячого філе, шашлик зі свинячого ошийку і шашлик із телятини. Подається із зеленню і соусами сацебелі і ткемалі.

Стейк, приготовлений в традиційній грузинській печі – тоне.Подається з соусом наршараб. Увага!!! Вага однієї порції 300-350 г. Ціна вказана за 100 г.