Гарячі страви

Традиційна кавказька страва з маринованого виноградного листя, фаршированого міксом із яловичини та свинини.


Смажена свинина у соусі зі стиглих томатів, баклажанів та картоплі, приправлена запашними спеціями та свіжою зеленню.

Смажена свинина у соусі зі стиглих томатів, приправлена запашними спеціями, часником, цибулею та свіжою зеленню. Смак гоструватий.

Соковита баранина з часником, цибулею та свіжою зеленню: тархуном, кінзою, базиліком та кріпом.

Соковита котлета із рубленої баранини з цибулею та кавказькими спеціями. Подається с цибулею, тонким лавашем і соусом сацебелі.

Куряча гомілка в соусі зі стиглих томатів, приправлена запашними спеціями та свіжою зеленню.


Ціла рибка, запечена до золотистої корочки, фарширована лимоном, спеціями та свіжою зеленню. Увага!!! Вага цілої риби 300-400 г. Ціна вказана за 100 г.

Каре телятини і каша гомі з копченим сиром і овочами (нут, броколі, спаржева квасоля) [150/150/100г]
